Siirry suoraan sisältöön

Suomen Tähtikatto

Suomen Tähtikatto on Keski-Suomen alueella toimiva kattoalan yritys. Tarjoamme paikallisesti kattohuoltoja, remontteja ja paneelien asennuksia, ja keskitymme tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi.

Ymmärrämme, että katto on talon tärkeä osa, ja siksi haluamme varmistaa sen kunnon ja kestävyyden. Ammattitaitoiset asentajamme suorittavat kattohuollot ja remontit huolellisesti, ja käytämme ainoastaan markkinoiden pisimmillä takuilla varustettuja tuotteita.

Ymmärrämme, että jokainen kattotarve on yksilöllinen, ja siksi pystymme räätälöimään kattoremontin täysin tarpeidesi mukaisesti.

Suomen Tähtikaton työntekijät ovat kokeneita kattoalan ammattilaisia, joilla on pitkäaikainen kokemus alalta. Voit luottaa meihin katon huollon, remontin tai paneelien asennuksen suhteen. Valitsemalla meidät varmistat että kattosi on hyvissä käsissä.

Ota yhteyttä meihin, jos tarvitset kattohuoltoa, remonttia tai aurinkopaneelien asennusta. Me tarjoamme sinulle korkealaatuista työtä, räätälöityjä ratkaisuja ja markkinoiden pisimmillä takuilla varustettuja tuotteita.

Asennus kattavasti Keski-Suomeen ja kehysmaakuntiin!

Asennuspalvelumme kattaa seuraavat alueet:

Keski-Suomi

Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari ja Äänekoski

Etelä-Savo

Mikkeli, Pertunmaa, Hirvensalmi, Kangasniemi ja Pieksämäki

Pirkanmaa

Tampere, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Ylöjärvi, Ruovesi, Juupajoki, Orivesi ja Mänttä-Vilppula

Päijät-Häme

Hartola ja Heinola

Etelä-Pohjanmaa

Ähtäri